Dobrotvorni Božićni Bazar

0 Comments

Dobrotvorni Božićni BazarU organizaciji Međunarodnog kluba žena je, već 13-tu godinu za redom, na Beogradskom Sajmu održan Dobrotvorni Božićni Bazar. Ove godine je Bazar okupio predstavnike 48 zemalja širom sveta koji su na 57 štandova predstavljali svoje zemlje. Nekoliko hiljada posetilaca je moglo da uživa u raznovrsnim nacionalnim jelima i pićima. Bazar je pratio i bogat kulturni program.

Pored hrane i pića, zemlje su se predstavile i suvenirima. Od zanimljivosti, treba pomenuti da se na štandu Japana mogla kupiti i potpisana majica Novaka Đokovića dok je na štandu Tajlanda posetiocima nuđena i tradicionalna masaža.

Ovogodišnji Bazar je otvorila princeza Katarina Karađorđević u pratnji princa Aleksandra.

Iron Trust d.o.o. Beograd

Kompanija Iron Trust je kao i ranijih godina bila donator ove manifestacije, dok su, kao i svake godine, naše koleginice prisustvovale samoj manisfestaciji.

Na glavnoj bini smenjivale su se nacionalne plesne trupe uz ritmove iz celog sveta a u sklopu Bazara je organizovana lutrija sa atraktivnim nagradama. Za najmlađe posetioce je bio otvoren poseban kutak gde su uživali u lutkarskom pozorištu, i drugim raznovrsnim sadržajima za decu uz obavezno prisustvo Deda Mraza. Kompletan prihod od prodaje izloženih artikala i od ulaznica, kao i svake godine, otišao je dobrotvorne svrhe.