CENTAR ZA RAZVOJ ARHIVSKIH TEHNOLOGIJA

0 Comments

U četvrtak 17. aprila 2014. godine je u restoranu „SKY“ sa početkom u 16 časova, održan sastanak svih kompanija koje se bave poslovima koji su vezani za arhivske tehnologije, kao i Udruženja Arhiv-Info. Cilj sastanka je bio prezentacija novo-osnovanog Centra za razvoj arhivskih tehnologija pod imenom CERAT.

CENTAR ZA RAZVOJ ARHIVSKIH TEHNOLOGIJA je dobrovoljno, strukovno, nevlаdino, nestranačko i neprofitno udruženje građana u oblаsti upravljanja dokumentima, informacijama i elektronskih dokumenata, arhiviranja i zaštite arhivske građe.

Nakon obraćanja predsednika Centra, gospodina Saše Petrovića, član Udruženja e-Razvoj, koji je predstavio ideje, misiju, viziju i ciljeve Centra, svi prisutni na sastanku su uzeli učešće u diskusiji oko same organizacije i funkcionisanja CERAT-a.

 Sastanku su prisustvovali predstavnici sledećih kompanija i organizacija:

Dogovoreno je da na sledećem sastanku jasnu budu delegirane uloge i odgovornosti svih onih koji odluče da uzmu učešća u daljem radu CERAT-a.

Sve relevantne informacije o radu Centra možete pronaći na:

Centar za razvoj arhivskih tehnologija koristi priliku da se zahvali kompanijama BDC RicohMainstream Hosting i Orion Telekom na pomoći prilikom osnivanja i organizacije samog Centra.

Veliko hvala i restoranu SKYDestileriji Zarić i Vinariji Zvonko Bogdan na pomoći u organizaciji sastanka.