Poštovani poslovni partneri, veliko nam je zadovoljstvo obavestiti vas da je kompanija Iron Trust postala deo kompanije najvećeg pruzaoca usluga za skladištenje dokumentacije Iron Mountain. Za više infromacija otvorite link www.ironmountain.rs

Kompanija Iron Trust je osnovana na Kipru 2001. godine i pionir je u upravljanju podacima i informacijama. Vrlo brzo se kompanija kvalitetom svojih usluga nametnula kao lider i svoje poslovanje proširila na 19 zemalja u regionu. Iron Trust d.o.o. Beograd od 2006. godine na tržištu Republike Srbije pruža usluge fizičkog i digitalnog arhiviranja, poverljivog uništavanja i konstaltinga u oblasti arhivskog poslovanja.

Visok nivo profesionalizma, kao i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti rezultirali su sa nekoliko stotina zadovoljnih klijenata u čitavoj regiji. Tehničko iskustvo zaposlenih, pouzdanost, posvećenost i poverljivost omogućili su brz i stabilan rast kompanije.

Kompanija Iron Trust d.o.o. Srbija od svog osnivanja učestvuje u radu strukovnih udruženja Arhiv-Info i e-Razvoj, pružajući na taj način svoj doprinos razvoju oblasti arhiviranja u Srbiji.

Poslućuji kao društveno odgovorna kompanija Iron Mountain d.o.o. Srbija daje podršku sportskim, naučnim i dobrotvornim organizacijama i skupovima.

sgs

Prateći svetske trendove i zahteve tržišta, poslovanje kompanije Iron Mountain d.o.o. Srbija usklađeno je sa zahtevima sistema za upravljanje kvalitetom kao i za upravljanje bezbednošću informacija. U planu je sertifikacija kompanije prema zahtevima sistema upravljanja zaštite životne sredine i sistema upravljanja bezbednošću i zaštite na radu kako bi se uspostavio integrisani sistem upravljanja.

Iron Trust d.o.o. BeogradArhivski depoi kompanije Iron Mountaina su u skladu sa najvišim standardima bezbednosti i sigurnosti. Arhivski depoi su ograđeni sa 3 metra visokom metalnom zaštitnom ogradom, poseduju protivpožarni sistem. Kontrola klimatskih uslova i vlage po međunarodnim standardima kako bi se obezbedili optimalni uslovi za skladištenje fizičkih i elektronskih podataka. Iron Mountain ispunjava sve standarde u pogledu protiv požarne zaštite, korišćenjem detektora dima, protivpožarnih aparata i hidrantske mreže. Takođe ispunjava sve proceduralne odredbe propisane od strane Vatrogasnih službi. Svakih šest meseci se izvršava inspekcija na procedure i na opremu od strane ovlašćenog servisera… detaljnije >>>