Skup o arhiviranju dokumentacije i kancelarijskom poslovanju

Udruženje za elektronske komunikacije i informaciono društvo Privredne komore Srbije i Centar za razvoj arhivskih tehnologija (CERAT), čiji je osnivač kompanija Iron Trust d.o.o. Beograd, su 13.10.2014. održali skup na kome je bila prezentovana problematika arhiviranja dokumentacije, prevashodno kod privrednih subjekata.

WP_20141013_12_22_09_Pro - Copy

Kompanija Iron Trust je uzela aktivno učešće u radu ovog skupa izlaganjem na temu Outsourcing u arhiviranju dokumentacije – operativni i finansijski benefiti.

Na skupu su govorili Jasmina Živković iz Istorijskog Arhiva Požarevac, Dušan Berdić iz Privredne Komore Srbije, Slavica Narandžić iz Agencije za Privredne registre, Jugoslav Veljkovski iz Istorijskog Arhiva Grada Novog Sada i Saša Petrović iz kompanije Iron Trust d.o.o. Beograd.

Ispred Privredne Komore Srbije skup je otvorila Jelena Jovanović, dok se prisutnima obratila i predstavnica Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Snežana Marušić.

 
Prezentacije sa ovog skupa možete preuzeti na ovom linku  Arhivistika – propisi i praksa.

#BudiHuman

Kompanija Iron Trust d.o.o. Beograd podržava rad Humanitarne fondacije Novi Beograd.

BudiHuman

Cilj projekta #BudiHuman je da se pomogne stanovnicima, udruženjima i ustanovama kojima je pomoć neophodna. Iako je Fondacija osnovana od strane Opštine Novi Beograd svi građani i građanke Srbije i sva udruženja i ustanove u Republici Srbiji imaju pravo da koriste servis.