Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona

0 Comments

TIL 2014.Kompanija Mass Media International je 10. aprila 2014. godine u prepunom Sava Centru organizovala konferenciju pod nazivom “TIL 2014 – Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona“. Konferencija se uglavnom bavila pitanjima vezanim za saobraćaj pokušavajući da definiše kao strateški interes sve vidove bliže saradnje koje imaju za zajednički cilj da u globalnim okvirima pozicioniraju visoko razvijen, efikasan, siguran, ekološki prihvatljiv i moderan transportni i logistički sistem sa potpuno integrisanim međunarodnim standardima.

Sve zemlje Jugoistočne Evrope imaju strateški interes da kroz sve vidove bliže saradnje ostvare zajednički cilj i u globalnim okvirima pozicioniraju visoko razvijen, efikasan, siguran, ekološki prihvatljiv i moderan transportni i logistički sistem sa potpuno integrisanim međunarodnim standardima. Povezivanjem svih relevantnih predstavnika transporta, logistike i trgovine uz učešće nadležno institucionalnih organa JIE i EU, uz zajedničko rešavanje problema podiže se nivo usluga u kreiranju savremenih tržišnih potreba i strategija za plasmanom na regionalnom i globalnom tržištu.

Konferencija je uspela da poveže sve relevantne predstavnike transporta, logistike i trgovine uz učešće nadležno institucionalnih organa JIE i EU, kako bi se uz zajedničko rešavanje problema podigao nivo usluga u kreiranju savremenih tržišnih potreba i strategija za plasmanom na regionalnom i globalnom tržištu.

Kompanija Iron Trust d.o.o. Beograd aktivno je učestovala na skupu iznoseći probleme sa kojima se susreću privatne kompanije koje posluju u Srbiji i regionu kao i rešenja koja se u poslovanju primenjuju.